fbpx

Om alfaWIZ

Nærsynspesialisten

De fleste optikere tester at du kan lese. Vi er opptatt av at du også får med deg det du har lest. Det er vel derfor du leser ?

90 prosent av tiden bruker vi øynene på ting som er nærere enn to meter. Nærsynet. Men de fleste synstester tar utgangspunkt i en tavle som er hele 6 meter unna. Langsynet.

Vi har utviklet en unik synstest med tanke på nærsynet – det synet du bruker aller mest. alfaWIZ-metoden tester ikke bare hvor bra eller dårlig du ser. Vi tester hvordan du ser. Hvordan øynene dine jobber under lesing.

Og vi tester hva du får med deg av det du leser. For det er en klar sammenheng mellom hvordan øynene dine jobber og din evne til å kunne konsentrere deg om det du leser, kunne oppfatte det du leser, samt kunne huske det du har lest.

Utifra disse unike testene gir vi deg hjelpemidler som korrigerer nærsynet ditt. Så kan du lese lenger uten å bli sliten, og få med deg mer av det du leser, Så du er bedre motivert for å lese. Lese bedre handler nemlig ikke bare om å se bedre. Det handler om å se riktigere.

Når du har tatt hjelpemidlene i bruk, tester vi at de faktisk virker. Disse testene har vist en dramatisk forbedring av evnen til å lese og evnen til å oppfatte det som er lest. Som vel er hele idéen med lesing.

optometrists-splash

Temaer

Verdt å vite om syn
og synsproblematikk

nakkesleng-syn-w1200

Siden slutten av forrige årtusen, har nakkeslengskader og syn vært et viktig satsningsområde for vår klinikk i Ski. … les mer

Translate »