fbpx

Vanlige helseplager/folkesykdommer

De fleste av oss går gjennom livet med mer eller mindre kroppslige plager. Da tenker vi på tretthet i øynene, hodepine gjennom arbeidsdagen, stiv nakke, stive skuldre, stiv lang ryggmuskulatur og selvsagt smerter i korsryggen!

Spesialist diktatur?

Det som det ofte er fokus på fra fagekspertisen er spesialisering. Dette er en klar trend de siste hundre årene og ser ut til å fortsette. Noen kan hjerte, andre kan tarm, atter andre bein, men de som kanskje kunne sydd det meste sammen er nevrologene.
Riktignok finnes det såkalte alternative behandlingsformer mest kjent er vel akupunktur, osteopati, homeopati, refleksologi som eksempler.

alfaWIZ og visjon

Vår visjon er at vi skal alltid se (og forstå..) individet som det er. Vi skal alltid gjøre det med fokus på å skape den beste forutsetning for vår viktigste sans: synet. Slik vi ser det er synet svært undervurdert som basis i god helse og derigjennom god livskvalitet.

alfaWIZ og livskvalitet

alfaWIZ fokus spesielt på nærsyn, er utviklet gjennom forskning og erfaring samlet gjennom mer enn 30 år. Vi mener at fundamentet for vår suksess med at pasientene får reduserte kroppslige plager, ligger i vårt utrettelige arbeid for å se hver pasient som unik.

Nettopp gjennom denne arbeidsformen har vi vært i stand til å utvikle både en metode men også verktøy, som bringer pasienten opp til sitt beste utgave av seg selv hva gjelder synskorrigering.

Ta en online AlfaWiz lesetest

En AlfaWiz lesetest gir deg som leser en mulighet til selv å sjekke om du kan forbedre din leseevne.

Translate »