fbpx

alfaWIZ Ski

alfaWIZ avdeling Ski

Optiker Pål Kolsrud startet Optikk & Synshjelp AS (nå alfaWIZ Ski) i 1982. Han er også gründer av alfaWIZ og har utviklet de instrumentene og metodene vi bruker i alfaWIZ-utredningen.

Hos alfaWIZ Ski

tilbys synsundersøkelser og brillekorreksjoner til alle. Også de som sliter med lesevansker. Og vi kan utgjøre en forskjell!

Vårt overordnede mål er å bidra til at barn, ungdom og voksne klarer å utnytte sitt fulle «synspotensial» slik at de blir den beste utgaven av seg selv.

En alfaWIZ-utredning vil gi deg den best tilpassede synskorrigeringen for nærarbeid. Vi fokuserer på hvordan du leser, hvordan øynene dine jobber foran dataskjermen og som også gir deg best mulig syn på avstand.

Ved bruk av alfaWIZ metoden vil du få den best tilpassede synskorrigeringen. Vi fokuserer på hvordan du leser, hvordan øynene dine jobber foran dataskjermen og hva som gir deg best mulig syn på avstand.

Hos oss finner du også et rikt utvalg av innfatninger og briller. Vi hjelper deg med valget.

Ansatte i Ski:  Optiker Pål Kolsrud & Kjersti Hagel.

Hjertelig velkommen oss!

Gratis forundersøkelse! Vi kartlegger øyemotorikk, samsyn, pupillereflekser og øynenes innstillingsevner ved nærarbeid. Vi måler også synsskarpheten (visus) med og uten brille/linsestyrke.

Linsekontroll

495
Undersøkelsen tar 30 minutter

Basis synsundersøkelse, ny kunde

795
Undersøkelsen tar 45 minutter

Trenger du å snakke med oss?
Ring 924 26 950!

Unikt tillbud for alle bedrifter i Nordre Follo

Kostnadsfri statuskontroll av syn for alle ansatte!

Vi er så heldige å ha mange fornøyde kunder

Her er noen anmeldelser

Jeg har slitt med lesevansker helt fra barndommen. Takket være gode lærere kom jeg meg gjennom skolen. Fikk høre om alfaWIZ gjennom en kompis, og tok en lesetest. En ny verden åpnet seg for meg. At jeg i en alder av 50 år endelig får lese lese lett er bare herlig. Måtte si til alfaWIZ spesialisten at det jammen var på høyt tid. Dette skulle jeg ha gjort for 40 år siden!

Ingolfur Bragason

Våre ansatte i digiTALL hadde alle perfekt syn! Etter å ha gjennomgått en alfaWIZ undersøkelse, strøk 7 av 8 på lesetesten. Alle medarbeiderne på kontoret vårt ble undersøkt (bedriftsavtale) og dette resulterte i 7 riktig tilpassede alfaWIZ databriller. Dette sikrer best mulig kvalitet med vår omgang med tall. Våre medarbeidere kan ikke tenke seg å gjennomføre en dags jobb uten bruk av alfaWIZ databrille !!

digiTALL

Jeg ble anbefalt av min nevrolog (etter en trafikkulykke) å oppsøke alfaWIZ Ski, da jeg hadde sluttet å lese.  Årsak var store problemer med synet/øynene. Hadde vært hos flere optikere som konkluderte med at jeg hadde perfekt syn. Takket være Pål og hans alfaWIZ undersøkelse, fikk jeg nye briller som resulterte i at jeg kunne gå fra å være 100% ufør til 50% arbeidsfør.

Roar Lereim

Her er vi

Translate »